BİR FİDAN BİN GELECEK ETKİNLİĞİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün KTS Eylem Planı Değerler Eğitimi Alanı kapsamında Mayıs ayı faaliyeti olan “BİR FİDAN BİN GELECEK ETKİNLİĞİ” kapsamında etkinlik yapıldı. Öğrencilere çevre temizliğinin önemi konusunda bilgi verildi.Toplumda ağaç ve orman konusunda duyarlılığı arttırmak, fidan dikme etkinliğine daha fazla öğrencinin katılımını sağlayarak farkındalık oluşturma amaçlanmıştır.

Toplumda ağaç ve orman konusunda duyarlılığı arttırmak, fidan dikme etkinliğine daha fazla öğrencinin katılımını sağlamak; öğrencilerde ağaç dikme, ormanı ve çevreyi koruma duygusunu hissettirmek için düzenlediğimiz bu etkinlik ile çocuklarımızın ağaçları sahiplenme doğayı koruma ve çevreye faydalı olma bilincini tadıp bu nedenle mutlu olduklarını gözlemledik.

07-06-202307-06-202307-06-2023

Yayın: 07.06.2023 - Güncelleme: 07.06.2023 09:57 - Görüntülenme: 100