KONYA / KARATAY - AYŞE HÜSEYİN ÖZKAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Etiket Sonuçları: Okulumuzda OKU-YORUM Projesi Kapsamında Proje Ekibi Oluşturulmuştur.

Nis

Okulumuzda OKU-YORUM Projesi Kapsamında Proje Ekibi Oluşturulmuştur.Okul Proje Ekibimizde; okul müdürümüz Cumali GÖKDEMİR başkanlığında, okul rehber öğretmeni, şube rehber öğretmenleri, okul müdürümüzün görevlendirdiği branş öğretmenleri ile öğrenci temsilcilerimiz yer almıştır. Proje Ekibimizce üç kişilik komisyon üyelerimiz koordinatör olarak belirlenmiştir. Proje faaliyet planlama çalışmalarına dijital ortamda başlamışlardır.

Nis

Okulumuzda OKU-YORUM projesi kapsamında 20.03.2023 tarihinde proje ekibi oluşturulmuştur.Okul Proje Ekibi; Okul Müdürümüz Cumali GÖKDEMİR'in başkanlığında okuma kültürünün geliştirilmesi,kitap okuma takımları ve okunacak kitaplar listesi ve kitap değişim çizelgeleri gibi konularda görüşerek ilk toplantısını Okul Müdürümüz Cumali GÖKDEMİR'in odasında gerçekleştirdi.