Etiket Sonuçları: Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN ve Elif ERTÜRK koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip 7.sınıflarda son kitap okuma dönemi olarak Haziran 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerine devam etmişlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip 7.sınıflarda Mayıs 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip 7.sınıflarda Nisan 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN ve Elif ERTÜRK koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip son kitap okuma dönemi olarak Haziran 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerini 6. sınıflarda bilgi paylaşımı ve oryantasyon şeklinde devam etmişlerdir.

Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip Mayıs 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetlerine ara vermeden devam etmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip Mayıs 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.