KONYA / KARATAY - AYŞE HÜSEYİN ÖZKAN İMAM HATİP ORTAOKULU

ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİN TEMEL DEĞERLERİ

Kalite Takip Sistemi öğretmenler ve yöneticiler alanı mesleki gelişim faaliyetleri kapsamında, okulumuzdaki branş öğretmenleriyle etkinlikler yapılarak mesleki gelişim faaliyetine yönelik seçilen kitap okunarak değerlendirildi.

25-05-2023 25-05-202325-05-202325-05-2023

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Meryem Burcu ÇALIŞKAN öncülüğünde Öğretmenler ve Yöneticiler Alanı mesleki gelişim faaliyetleri kapsamında, okulumuzdaki branş öğretmenleriyle okulumuz öğretmenler odasında  bir  araya  gelerek  öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerlerini (sevgi, şefkat, merhamet, saygı, heyecan, azim, kararlılık, sabır, sebat,fedakarlık…) ihtiva eden bir kitap olarak  Hasan YILMAZ’ın “Öğretmenim Lütfen  Bu Kitabı Okur musun?” adlı kitabı seçilmiştir.  Kitap tüm öğretmenler tarafından okunmuş, beğenilen önemli görülen kısımlar üzerinde durulmuştur.

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 15:44 - Görüntülenme: 93