OKU-YORUM PROJESİ KAPSAMINDA 7.SINIFLARDA MART AYINDA YAPILAN FAALİYETLER

Okulumuzda OKU-YORUM Projesi Kapsamında Proje Ekibi Oluşturulmuştur.Okul Proje Ekibimizde; okul müdürümüz Cumali GÖKDEMİR başkanlığında, okul rehber öğretmeni, şube rehber öğretmenleri, okul müdürümüzün görevlendirdiği branş öğretmenleri ile öğrenci temsilcilerimiz yer almıştır. Proje Ekibimizce üç kişilik komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak belirlenmiştir. Proje faaliyet planlama çalışmalarına ilk olarak dijital ortamda başlamışlardır.Okul Proje Ekibimiz; kitap okuma takımlarının oluşturmuş, kitapları belirlemiş ve kitapların temininde koordinasyonu sağlanmışlardır.7.sınıflarda "7'ler Takımı" isimli takımımız Danışman Öğretmenleri Hüseyin ŞAHİN ve Elif ERTÜRK rehberliğinde Mart ayında aynı kitabı alıp okumuşlar ve sınıf ortamında aynı anda tüm sınıf olarak tahlil etmişleridir.Sonrasında takımdaki her bir öğrenci okudukları kitapların özetlerini Ek-4 Kitap Özet Tahlil Çizelgesine özetlerini yazıp Danışman Öğretmenlerine teslim etmişlerdir.

05-07-202305-07-202305-07-2023

Yayın: 05.07.2023 - Güncelleme: 05.07.2023 12:13 - Görüntülenme: 106