TARİHİ VE DİNİ MEKANLARIN ZİYARETİ

Kalite takip sistemi öğretmenler ve yöneticiler alanı faaliyetleri kapsamında, okulumuzdaki branş öğretmenleriyle etkinlikler yapıldı.İmkanlar ölçüsünde tarihi ve dini mekanların ziyaret edilerek bilgi, kültür ve tecrübe aktarımları sağlandı.

Okulumuz, İmam Hatip ruhunu temelinde önemli yer tutan tarihini bilen, seven, sahiplenen ve dini  hakkıyla yaşayan öğrenciler yetiştirmeyi önemli görür ve bu düşünce üzerine çalışır. Bu ilke ile paralel olarak, tarihimizden günümüze ışık tutan tarihi ve dini mekanların ziyaret edilmesi adına 17 Mayıs 2023 tarihinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz İsmail ŞEKERCİ  ve İngilizce Öğretmenimiz Hüseyin ŞAHİN rehberliğinde Sırçalı Medrese’ye bir gezi etkinliği düzenlenmiş olup müze sorumlularının öğrencilere gereken tarihi ve dini bilgileri vermeleri sağlanmıştır.Medreselerin İslam tarihi noktasında önemi ile ilgili ismi geçen hocalarımız sınıflarda öğrencilere bilgilendirme yapmış ve tüm okul öğrencilerini de bu sürece dahil etmişlerdir.

Yayın: 05.06.2023 - Güncelleme: 05.06.2023 12:38 - Görüntülenme: 88