Mrt

Mesleki ve kişisel gelişim faaliyetine branş bazında yazılı, işitsel, görsel, dijital materyallerin ve içeriklerin geliştirilmesi konulu atölye çalışması yapıldı.

Mrt

Okulumuzda meslek dersi öğretmenlerimizin katılımıyla yapılan toplantıda her hafta koridordaki panoda haftanın ayet ve hadisinin sergilenmesine karar verildi. Verilen bu karar doğrultusunda okulumuz koridoruna bu hafta sergilenecek ayet ve hadis asıldı.

...EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR...

Mrt

Karatay Belediyesi ekiplerince okulumuzun ilaçlama çalışması yapıldı. Teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulu tüm öğretmenler ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun yazı, şiir ve etkinliklerle kutlandı.

May

Okulumuzda Şubat Ayında 5.sınıflardan oluşan 30 Öğrenciye tanıma formu uygulandı.

May

Kişisel gelişim alanında eğitim hayatında örnek çalışmalarıyla ilham veren ve iz bırakan öğretmenlerle ilgili kitap ve makale okunup, müzakere edilmiş konferans, panel ve söyleşi gerçekleştirilmiştir.