Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN ve Elif ERTÜRK koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip 7.sınıflarda son kitap okuma dönemi olarak Haziran 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerine devam etmişlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip 7.sınıflarda Mayıs 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip 7.sınıflarda Nisan 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Okulumuzda OKU-YORUM Projesi Kapsamında Proje Ekibi Oluşturulmuştur.Okul Proje Ekibimizde; okul müdürümüz Cumali GÖKDEMİR başkanlığında, okul rehber öğretmeni, şube rehber öğretmenleri, okul müdürümüzün görevlendirdiği branş öğretmenleri ile öğrenci temsilcilerimiz yer almıştır. Proje Ekibimizce üç kişilik komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak belirlenmiştir. Proje faaliyet planlama çalışmalarına ilk olarak dijital ortamda başlamışlardır.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN ve Elif ERTÜRK koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip son kitap okuma dönemi olarak Haziran 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerini 6. sınıflarda bilgi paylaşımı ve oryantasyon şeklinde devam etmişlerdir.

Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip Mayıs 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetlerine ara vermeden devam etmişlerdir.

Tem

Proje Ekibimizdeki komisyon üyelerimiz Meryem Burcu ÇALIŞKAN,Elif ERTÜRK ve Nimet YÜCE koordinatör üyeler olarak görevlerini sürdürmüşlerdir.Danışman Öğretmenler ve takımlarındaki öğrenci temsilcileriyle bir araya gelip Mayıs 2023 OKU-YORUM kitap okuma faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün KTS Eylem Planı Değerler Eğitimi Alanı kapsamında Mayıs ayı faaliyeti olan “BİR FİDAN BİN GELECEK ETKİNLİĞİ” kapsamında etkinlik yapıldı. Öğrencilere çevre temizliğinin önemi konusunda bilgi verildi.Toplumda ağaç ve orman konusunda duyarlılığı arttırmak, fidan dikme etkinliğine daha fazla öğrencinin katılımını sağlayarak farkındalık oluşturma amaçlanmıştır.

Haz

Kalite takip sistemi öğretmenler ve yöneticiler alanı faaliyetleri kapsamında, okulumuzdaki branş öğretmenleriyle etkinlikler yapıldı.İmkanlar ölçüsünde tarihi ve dini mekanların ziyaret edilerek bilgi, kültür ve tecrübe aktarımları sağlandı.

Haz

Okulumuzda bulunan 8/A ve 8/B sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerimize yönelik olarak sınav kaygısı, motivasyon sağlama, akademik başarıyı artırmak gibi konu başlıklarını içeren seminerler düzenlenmiştir. LGS’nin de yakın bir zamanda gerçekleşecek olması nedeniyle öğrencilerde sınava yönelik kaygı, stres yönetiminin önemi, kaygı düzeyinin sağlıklı kontrolü üzerine yapılması gerekenler, motivasyonun süreç içine yayarak üst seviyede tutulabilmesi adına öğrencilere bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğretmenlerimizin bu konu başlıklarına ilişkin tecrübelerinden de hareketle öğrencilere yapılması gereken şeyler hakkında bilgi ve tavsiyeler sunulmuştur. Öğrencilerin bu konularda taşıdıkları endişeler, sınav kaygısıyla başa çıkmak, etkili çalışmak için izledikleri yollar hakkında düşünceleri öğrenilmiş, ilgili düşünceleriyle ilgili dönütler verilmiştir.

May

Kalite Takip Sistemi öğretmenler ve yöneticiler alanı mesleki gelişim faaliyetleri kapsamında, okulumuzdaki branş öğretmenleriyle etkinlikler yapılarak mesleki gelişim faaliyetine yönelik seçilen kitap okunarak değerlendirildi.

May

Bilimsel ve teknolojik olayların okul panosunda sergilenmesi, öğrencilerin gözlem yapma, keşfetme ve araştırma yeteneklerini geliştirmek için önemli bir fırsat sunar. Bu sergileme etkinlikleri, öğrencilere bilimsel yöntemleri uygulama becerisi kazandırırken aynı zamanda onları bilimsel düşünme sürecine dahil eder. Örneğin, Türkiye'deki okullarda gerçekleşen bilimsel deneyler, teknolojik prototipler veya öğrencilerin kendi projeleri, panolarda sergilenerek diğer öğrencilerin ve öğretmenlerin dikkatini çeker. Bu şekilde, öğrencilerin çalışmaları onaylanır ve takdir edilirken, diğer öğrenciler de bu örneklerden ilham alarak kendi projelerini geliştirebilirler.

May

Okulumuz,İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İsmail ŞEKERCİ tarafından "Öğrencilerin, güncel dini, fıkhi ve itikadi meseleler ile ilgili bilgi ve farkındalıklarını artırmak amacıyla araştırmalar yapması, akademisyen ve konu alanı uzmanları ile buluşturulması" konusuyla ilgili akıllı tahtadan öğrencilere sunum yapılmıştır.

Nis

Okulumuz koridorlarında öğrencilerimizin zeka gelişimini desteklemek ve boş vakitleri güzel değerlendirmek amacıyla mangala, satranç vb. oyun takımları yerleştirilerek öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.